Novinky

14_20240217_204614.jpg
Zobrazeno 1 až 10 z celkem 31 článků.
SK Rapid Psáry

Psáry loupily v Kosmonosech a využily zaváhání Hlízova

Je to tam! Fotbalisté Psár porazili v nedělním utkání 26. kola béčkové skupiny I. A třídy domácí zálohu SK Kosmonosy 2:0 (Krasnyanyk, Půlpán) a udrželi se v čele tabulky. A jelikož druhý Hlízov doma jen remizoval, náskok se dokonce ještě navýšil, a to už na čtyři body.

SK Rapid Psáry

Devatenáctka veze ze Sedlčan výhru, dvakrát pálil Moravec

Dorostenci Rapidu Psáry si na svůj účet připsali další důležité a cenné vítězství. Tentokrát skolili domácí Tatran Sedlčany těsně 3:2 a pět kol před koncem soutěže vedou svojí skupinu I. A třídy U19 o sedm bodů. Branky Rapidu ve městě hermelínů stříleli Jiří Suchar s Matějem Moravcem, jenž se prosadil dokonce dvakrát.

SK Rapid Psáry

Rapid čepoval v Miřeticích desítku a slaví postup do finále poháru!

Áčko Rapidu si sváteční středu zpříjemnilo semifinálovým soubojem v rámci Poháru SKFS na hřišti Miřetic a slaví postup ve velkém stylu. Účastníka I. B třídy totiž deklasovalo vysoko 10:2 a ve finále vyzve Poříčany. Hattrickem se v Miřeticích blýskl Ihor Krasnyanyk, dva góly dali Michael Azilinon a střídající Lukáš Kalous, po jedné brance zaznamenali Štěpán Studnička, Tomáš Proskočil a Miroslav Kováč.

SK Rapid Psáry

Úspěšný víkend. Áčko, béčko i dorost doma za tři body!

Áčko pokračuje ve vítězném tažení, když na domácím hřišti tentokrát porazilo Luštěnice 4:0. Uspěl i dorost, který v derby zdolal Jesenici těsně 3:2. Domácího prostředí využila i mužská rezerva proti SK Vrané nad Vltavou (4:3).

SK Rapid Psáry

Béčko prohrálo, Libeň rozhodla jediným gólem

Rezervní výběr psárských mužů prohrál utkání 22. kola áčkové skupiny okresní trojky na hřišti SK Libeň těsně 0:1. Domácí o svém vítězství rozhodli v 85. minutě gólem Martina Petřeka. Šanci na reparát mají Psáry už v neděli doma proti Vranému nad Vltavou.

SK Rapid Psáry

Áčko i dorostenci za tři body

Fotbalisté Rapidu vyhráli v I. A třídě další soutěžní zápas, tentokrát v domácím prostředí rozstříleli Lysou nad Labem vysoko 9:0. Dařilo se i dorostu, které uspěl na velice horké půdě TJ Kunice těsně 2:1.

SK Rapid Psáry

Vrkočovy trefy nestačily, béčko na domácí půdě padlo

Béčko nestačilo ve víkendovém utkání áčkové skupiny okresní trojky na favorizované Krňany, jimž na domácím hřišti podlehlo 2:4. Obě branky Rapidu Psáry vstřelil Vojtěch Vrkoč.

SK Rapid Psáry

Druhou porážku dorostencům připravila Viktoria Vestec

Teprve podruhé v sezoně nebodovali. Dorostenci Rapidu Psáry prohráli nedělní zápas I. A třídy Středočeského kraje proti Viktorii Vestec 1:2, ale i nadále soutěži vévodí a míří za postupem.

SK Rapid Psáry

Psáry zdemolovaly rezervu Čáslavi

Fotbalisté Rapidu navázali na úspěšné období, když ve víkendovém utkání krajské I. A třídy doma přejeli béčko FK Čáslav vysoko 7:1. Kliknutím na odkaz se podívejte na fotky ze zápasu.

SK Rapid Psáry

Rapid je v semifinále poháru

Fotbalisté SK Rapid Psáry porazili ve středečním čtvrtfinále krajského poháru domácí Rejšice vysoko 4:0 a postoupili mezi nejlepší čtyřku.