Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 41 až 50 z celkem 103 článků.
74_20240629_184418.jpg

Los určil prvního soupeře. Cesta do Evropy povede nejprve přes Brandýs na Labem

Fotbalisté Rapidu Psáry, vítězové béčkové skupiny I. A třídy a Poháru Středočeského fotbalového svazu (DEMI SPORT Pohár SKFS) za sezonu 2023/2024, už znají soupeře pro utkání druhého předkola české větve MOL Cupu. Jako první v cestě národním pohárem jim budou stát fotbalisté Brandýsa nad Labem, tedy borci osmého celku již uplynulého ročníku divizní skupiny B. V týdnu o tom rozhodl los a úřední termín sehrání zápasu je sobota 3. srpna od 17 hodin. Výhodu domácího prostředí bude mít Rapid Psáry.

73_20240625_185301.jpg

Famózní sezona Rapidu: Smrtící ofenziva, výborná obrana i fluktuace hráčů

Áčko fotbalového Rapidu Psáry prožilo naprosto brilantní sezonu. Borci pod vedením dokonalého trenérského tandemu (Danilo Antiče a Lukáše Debnára) ovládli nejen Pohár SKFS (Středočeský fotbalový svaz), ale i béčkovou skupinu I. A třídy, po jejímž konci (vlastně ještě s předstihem) slavili postup mezi krajskou smetánku. A nutno dodat, že zcela zaslouženě. Psáry celou soutěž opanovaly o dominantních dvanáct bodů, během celého ročníku nebodovaly pouze třikrát a ve třiceti mačích nastřílely úctyhodných 111 branek.

72_20240617_173418.jpg

V bitvě rezerv vládly Psáry. Hattrickem se blýskl dorostenec, kapitán byl k nezastavení

Závěrečné vystoupení v rámci letošního ročníku áčkové skupiny okresní trojky zvládli fotbalisté záložního týmu Rapidu na jedničku. V atraktivní konfrontaci rezerv totiž borci ze Psár přejeli domácí Spartak Průhonice jednoznačně 5:1. Svěřenci hrajícího kouče Luďka Horkého, pro něhož to byl poslední zápas trenérské kariéry, o svém vítězství rozhodli už v prvním poločase, který ovládli o čtyři branky (4:0). Střelcem utkání se stal teprve devatenáctiletý dorostenec Matěj Moravec, jenž nasázel hattrick.

71_20240613_075928.jpg

Trenér Luděk Horký: Dokázali jsme si, že se dá hrát i s nejlepším týmem naší soutěže

Záloha mužského výběru SK Rapid Psáry si vyšlápla na lídra. V rámci víkendového utkání 15. kola áčkové skupiny okresní trojky porazila první béčko TJ Jíloviště vysoko 6:1 a zajistila si, že letošní sezonu zakončí na šestém místě tabulky bez ohledu na výsledek v derniéře soutěžního ročníku 2023/2024 na hřišti Spartaku Průhonice B (neděle 17.00). Hvězdou utkání proti Jílovišti se stal třicetiletý Vojtěch Vrkoč, jenž vstřelil čtyři branky. O zbývající góly se postarali střídající dorostenec Denis Kouba a kapitán Mohamed Djebar.

70_20240612_210035.jpg

FOTO: Omlazený Rapid skolil v derby Jílové, teď už vyhlíží poslední utkání sezony

Mladíci fotbalového Rapidu Psáry zvládli víkendové utkání 15. kola svojí skupiny krajské I. A třídy kategorie do 19 let (opět) za tři body, když v domácím prostředí zdolali v derby soupeře z Jílového těsně 2:1. O třiadvacáté vítězství ve finišující sezoně se postaral kapitán Denis Kouba, jenž vstřelil oba góly svého družstva.

69_20240610_063948.jpg

Obrat po změně stran. Psáry mají další tři body, dvakrát se trefili Azilinon s Lukášem Kalousem

Minulý týden definitivně potvrdili celkové prvenství a postup mezi elitu kraje. A to díky výhře nad druhým Hlízovem, který před skvělým domácím publikem deklasovali jednoznačně 8:0. A s jistotou titulu o víkendu vyrazilo áčko Rapidu Psáry do sedmdesát kilometrů vzdálené obce Horky nad Jizerou, kde je v rámci předposledního kola letošního ročníku béčkové skupiny I. A třídy čekal souboj s domácím FC Horky.

68_20240603_212103.jpg

FOTO: Psáry zdemolovaly Hlízov a slaví prvenství, postup i double

Hotovo, vymalováno. Fotbalisté Rapidu zvládli na jedničku (s hvězdičkou) víkendový šlágr 29. kola béčkové skupiny I. A třídy, když na domácím hřišti v souboji dvou nejlepších týmů soutěže deklasovali Hlízov vysoko 8:0 a zajistili si nejen celkové prvenství a postup mezi krajskou smetánku, ale také oslavili kýžený double. Už v týdnu totiž svěřenci Danilo Antiče a Lukáše Debnára po výhře nad Poříčany (3:0) ovládli krajský pohár.

67_20240531_222817.jpg

Ondřej ´PEDRO´ Petr svolává fanoušky do kotle v zápase o titul!

A mužstvo se těší na dlouho očekávaný zápas! Během celé dosavadní jarní sezony zůstalo neporaženo a z dvanácti zápasů vyhrálo jedenáctkrát. Velké plány má domácí tým proti Hlízovu, jelikož dvě kola před koncem ročníku si chce zajistit dlouho očekávaný DOUBLE. Přípravy jsou pořádné! Ondřej Petr, který měl na starosti kotel při pohárovém utkání, chystá další pyrotechnické představení a zve všechny ke fandění a podpoře klubu.

66_20240531_083209.jpg

FOTO: Rapid přehrál Poříčany a vyhrál krajský pohár. O víkendu zaútočí na double

/FOTOGALERIE, VIDEO, REPORTÁŽ, OHLASY/ Naprostá paráda. Áčko fotbalového Rapidu Psáry zvládlo středeční finále DEMI SPORT - Poháru Středočeského fotbalového svazu (SKFS) na jedničku, když v domácím prostředí přehrálo SK Poříčany, druhý tým krajského přeboru, jasně 3:0. Dvě branky vstřelil ve výborné formě hrající Ihor Krasnyanyk, o zbývající trefu se postaral kapitán Lukáš Pouček.

65_20240529_102959.jpg

Mistři! Rapid si další výhrou zajistil prvenství i postup mezi krajskou smetánku

Šmitec, hotovo, dvacet. Dorostenci fotbalového Rapidu si tři týdny před koncem soutěžní sezony zajistili titul mistra svojí skupiny I. A třídy Středočeského kraje a radují se z postupu do krajského přeboru. Definitivně o tom rozhodla víkendová výhra 3:0 v Sedlci proti domácímu týmu sloučeným s Jesenicí. Hvězdou zajímavého utkání 26. kola se stal psárský kapitán Denis Kouba, autor všech tří branek střetnutí.