Zobrazeno 11 až 20 z celkem 29 článků.
84_20240801_125307.jpg

Ambice? Vyhrát s dorostem soutěž a dostávat prostor v áčku, říká mladík Sahula

Stal se výraznou letní posilou starších dorostenců, které čeká premiérová sezona mezi elitou Středočeského kraje. Poprvé se ale osmnáctiletý záložník Pavel Sahula, který na Rapid přišel z CU Bohemians Praha, ukázal ve středečním přípravném utkání áčka na hřišti ČAFC Praha (3:1). Do hry jej trenéři vyslali do druhého poločasu a Sahula, který s fotbalem začínal v Unionu Vršovice, rozhodně nezklamal - naopak.

78_20240719_080532.jpg

Fandí rudým ďáblům, obdivuje Ronalda. Rapid? To je hrdost, usmívá se Filip Pastierik

/ROZHOVOR/ S fotbalem začínal v Dolních Jirčanech, ale v roce 2018 přestoupil do Rapidu, jehož oku lahodícímu dresu je věrný dodnes. V minulé sezoně byl tahounem a lídrem starších žáků v I. A třídě, ovšem neztratil se ani mezi dorostenci, kde pod vedením trenéra Jana Kozla sbíral cenné zkušenosti mezi borci o několik let staršími. O kom je řeč? O rychlonohém štírkovi Filipu Pastierikovi, který v březnu oslavil své patnácté narozeniny a je bezpochyby velkou nadějí psárského fotbalu. Kdo ho ve fotbale nejvíce podporuje, jaký je jeho oblíbený hráč a co se mu vybaví jako první, když se řekne SK Rapid Psáry?

75_20240705_112834.jpg

Kladno, Hostouň, ale i Vyžlovka či Kunice. Dorostenci znají soupeře pro novou sezonu

Stejně jako v kategorii mužů, tak je známé i složení týmů v krajském přeboru dorostenců, kam díky famóznímu tažení v sezoně 2023/2024 postoupili i mladíci Rapidu Psáry. Devatenáctka a nově i mladší dorostenci (do 17 let) se v nadcházejícím ročníku nejvyšší soutěže ve Středočeském kraji utkají s patnácti soupeři.

70_20240612_210035.jpg

FOTO: Omlazený Rapid skolil v derby Jílové, teď už vyhlíží poslední utkání sezony

Mladíci fotbalového Rapidu Psáry zvládli víkendové utkání 15. kola svojí skupiny krajské I. A třídy kategorie do 19 let (opět) za tři body, když v domácím prostředí zdolali v derby soupeře z Jílového těsně 2:1. O třiadvacáté vítězství ve finišující sezoně se postaral kapitán Denis Kouba, jenž vstřelil oba góly svého družstva.

65_20240529_102959.jpg

Mistři! Rapid si další výhrou zajistil prvenství i postup mezi krajskou smetánku

Šmitec, hotovo, dvacet. Dorostenci fotbalového Rapidu si tři týdny před koncem soutěžní sezony zajistili titul mistra svojí skupiny I. A třídy Středočeského kraje a radují se z postupu do krajského přeboru. Definitivně o tom rozhodla víkendová výhra 3:0 v Sedlci proti domácímu týmu sloučeným s Jesenicí. Hvězdou zajímavého utkání 26. kola se stal psárský kapitán Denis Kouba, autor všech tří branek střetnutí.

61_20240520_190230.jpg

FOTO: Mladíci Psár zdolali urputně bojující Votice. Co řekl trenér Kozel?

/FOTOGALERIE/ Byl to boj, ale se šťastným koncem. Dorostenci fotbalových Psár zvládli domácí utkání 25. kola déčkové skupiny krajské I. A třídy, ve kterém houževnatě hrající Votice porazili díky gólům Jana Sládka s Matějem Moravcem těsně 2:1 a čtyři kola před koncem sezony si drží na pozici lídra sedmibodový náskok před druhými Kunicemi. Postup mezi smetánku Středočeského kraje už je vážně velice blízko.

59_20240520_174716.jpg

VÝSLEDKOVÝ SERVIS: Dorostenci i starší žáci pokořili Votice, béčko padlo s Jesenicí

/FOTOGALERIE/ Podívejte se na to, jak si o uplynulém víkendu vedli fotbalisté reprezentující barvy SK Rapid Psáry. První tým vyhrál nad Nymburkem a je blízko postupu do krajského přeboru. Podobně si vedli i dorostenci, kteří v domácím prostředí skolili Votice. Dařilo se ovšem i starším žákům či mladší přípravce. Níže v souvisejících odkazech najdete fotogalerie k zápasům áčka, béčka, ale také dorostu.

58_20240517_082439.jpg

Kam za fotbalem: áčko hostí Nymburk, rezerva vyzve v derby zálohu Jesenice

Třetí květnový víkend bude pro většinu kategorií fotbalových Psár opět ve znamení pořádné dřiny. Áčko přivítá před svými fanoušky Nymburk a bude chtít prodloužit již tak dlouhou sérii výher. Rezerva hostí o den později v atraktivním souboji béček jesenickou Slavii a dorostenci i žáci změří síly v domácím prostředí s nepříjemnými Voticemi. V akci ale budou také mladší i starší přípravka a druhý tým mladších žáků, který (až v pondělí odpoledne - 17.00 hodin) zamíří do nedalekých Zlatníků, kde se konfrontuje s béčkem Viktorie Vestec.

53_20240512_084327.jpg

Oslabený Rapid vyhrál v Sedlčanech. Makáme dál, burcuje trenér Kozel

Před třemi týdny podlehli na domácím hřišti Viktorii Vestec, ale od té doby zase vítězí. Sice ne tak dominantně, ale tři body jsou zkrátka tři body. Dorostenci fotbalových Psár těsně porazili druhé Kunice i třetí Jesenici, a teď v rámci 24. kola déčkové skupiny krajské I. A třídy zdolali domácí Tatran Sedlčany 3:2. Dvě branky psárského týmu vstřelil Matěj Moravec, jenž utkání začal na lavičce náhradníků. Jednou se prosadil i Jiří Suchar.